Appartement à vendre

278000€

2 chambres 97 mètres carrés

Immoweb code : 9504278
Immoweb code : 9504278

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
97 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Betaalbaar en energiezuinig wonen op maar 250m van het station met snelle verbindingen naar Leuven-Brussel-Hasselt en Antwerpen, dat is Residentie Fonteyn.
Het nieuwbouwproject, dat in maart gelanceerd werd, en in de zomer van 2022 opgeleverd wordt, bied een mix van 1- en 2-slaapkamerappartementen. In de kelder zijn verplicht bij te kopen, privé parkeerplaatsen en bergingen voorzien, direct bereikbaar vanuit uw appartement met de lift.
Het moderne ontwerp met grote raampartijen en ècht ruime en gunstig georiënteerde terrassen spreekt jong en oud aan.
Dit appartement met 2 slaapkamers is gelegen op de eerste verdieping. In de zomer geniet u van het zonneterras van 12 m2. Standaard SIEMENS keukentoestellen, hoge budgetten voor de afwerking en passieve koeling via de vloer zitten al inbegrepen in de vermelde verkoopprijzen.
Geniet van de vijf jaar vrijstelling op onroerende belasting en bovendien, onder voorwaarden, van het tijdelijk verlaagde btw tarief van 6% ipv 21% !
U koopt hier bovendien rechtstreeks van de bouwheer en heeft zo 1 vast aanspreekpunt gedurende het ganse traject. De oplevering is in de zomer van 2022.
Bel of mail gerust voor meer info 7/7

Ce bien fait partie du projet RESIDENTIE FONTEYN new

Contacter