Appartement à vendre

256750€

1 chambre 75 mètres carrés

Immoweb code : 8759689

Aperçu

1 chambre
75 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te Koop: 1 slaapkamer appartement centrum Roeselare met zicht op binnenplein - Exclusieve architectuur van Snohetta & B2Ai - Centrumlocatie dichtbij station - Focus op duurzaamheid met oa. groendaken

Dit appartement is gelegen in het Lux gebouw. Deze 46-meter hoge toren klimt op van vier tot dertien bouwlagen en biedt een panoramisch zicht over de stad Roeselare. Het straalt een tijdloze klasse uit met 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen die baden in natuurlijk daglicht. Ze beschikken over doordachte indelingen, met aandacht voor details en kwalitatieve materialen. Het appartement is west-gericht en beschikt over een inpandig terras van 11,13m2. Elk appartement is hoogwaardig afgewerkt en voldoet aan de meest recente energienormen. Roelevard garandeert een unieke woonbeleving in het centrum van Roeselare. Een nieuwe, bruisende buurt met een unieke look-and-feel en aandacht voor milieuvriendelijke energie en kwalitatief stadsgroen. Kortom, een plek om over generaties heen van te houden.

Wil je graag meer weten over dit appartement? Ontdek uw appartement in een 3D simulatie van Roelevard op het verkoopkantoor.
Bel ons op 051 26 84 00
Mail ons via [email protected]
Of bezoek www.roelevard.be

Ce bien fait partie du projet Roelevard - Lux

Contacter