Appartement à vendre

279000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 9305574

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruim en licht appartement heeft alle troeven in huis. Gelegen in een stijlvol gebouw op een zeer centraal bereikbare locatie in de begeerde Pulhof wijk.


Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de zeer ruime leefruimte met aangrenzende hedendaagse open keuken. Alle toestellen (inclusief diepvriezer en vaatwasser) werden ingebouwd en voorzien u van alle luxe. Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers. Tevens is er een badkamer met inloopdouche. Om uw comfort compleet te maken is er nog een apart toilet en een berging met plaats voor wasmachine en droogkast. Er is een mooie parket en in de living zijn indrukwekkende ramen tot op de vloerplaat. Uiteraard is het volledige gebouw conform alle nieuwe wetgevingen, zo hoeft u niet wakker te liggen van grote kosten in de toekomst.
De verwarming op aardgas is individueel. Tram en busverbindingen, winkels en scholen, verschillende parken liggen in de directe nabijheid. Indien u kwaliteit zoekt is dit absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen. (Prijs excl registratie, notaris en basisakte).

Contacter