Appartement à vendre

199500€

2 chambres 80 mètres carrés

Immoweb code : 9172317
Immoweb code : 9172317

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

App nr 6 = 2 slaapk_ligbad_nu mét garage + privé staanplaats

App nr 6 - uit de hand te koop - geen immo
Dit praktisch appartement is uitstekend en centraal gelegen in Berlaar, nabij treinstation, nabij winkels, sportterreinen en scholen. Prijs is nu inclusief privé-garage & privé autostaanplaats. Energiezuinig appartement (EPC 133), 80m².
2 slaapkamers, woonkamer met zithoek en eetplaats, keuken met berging, ruime badkamer met ligbad en ruimte voor wasmachine/droogkast, terras, apart toilet en ruime inkom. Achterliggend een private garage én private autostaanplaats, een gezamenlijke tuin met rustige zithoek.
Via de gemeenschappelijke inkomhal (er is een sas met brievenbussen/parlofoon) en de ruime trap kom je in het appartement op de 2e verdieping. Gebouw in zeer goede staat. Recent vernieuwd & geïsoleerd dak en CV ketel.
Dit kleinschalig gebouw is zeer goed onderhouden en in goede staat (slechts 6 appartementen en lage jaarlijkse kosten)
Prijs is incl. 1 privé garage én 1 privé buitenstaanplaats .
Fiscaal zeer interessant: dit appartement kan in aanmerking komen voor een rechtenvermindering (korting op registratiebelasing) van 5.600 euro mits aan de voorwaarden wordt voldaan.
Anderzijds is dit pand ideaal als opbrengsteigendom (momenteel verhuurd)
Sommige foto's zijn van het appartement nr 5, spiegelbeeld van nr 6, mits wat verfwerken is dit een knus pareltje van een woning.
Prijs: 199.500 Euros

Contacter