Rez-de-chaussée à vendre

250000€

2 chambres 96 mètres carrés

Immoweb code : 9065818
Immoweb code : 9065818

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
96 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Indien je voldoet aan de voorwaarden, geniet je hier van 6% BTW. Vraag gerust om meer info. We adviseren je graag!

Residentie 't Dorp , een prachtig nieuwbouwproject van 6 appartementen en 2 halfopen woningen in het centrum van Beverst. Appartement 2.2 is gelegen op de tweede verdieping en heeft een b ewoonbare oppervlakte van 96,00 m²   en kent de volgende indeling: inkomhal, gastentoilet, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, 2 ruime slaapkamers en wasplaats/berging.  De open woonkamer met zithoek en eetplaats verbindt zich in één geheel met de keuken naar keuze van de koper. Vanuit de eetkamer heb je verbinding met het terras van ruim 25,40m² achteraan. 

Troeven:


Rui m aanbod, voor jong en oud.
Prachtige architectuur.
Hoogwaardige afwerking
Toplocatie, in het centrum van Beverst.
Energiezuinig < E30.


? Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Indien je voldoet aan de voorwaarden, geniet je hier van 6% BTW. Vraag gerust om meer info. We adviseren je graag!

Het project 't Dorp zal opgericht worden in het centrum van Beverst, recht tegenover de kerk met op wandelafstand een ruim aanbod aan centrumvoorzieningen zoals een kleuter-en lagere school, een voor-en naschoolse kinderopvang, winkels, verschillende horecazaken en meerdere toeristische bezienswaardigheden. 

Contacter