Kot à vendre

179800€

1 chambre

Immoweb code : 8833216
Immoweb code : 8833216

Aperçu

1 chambre
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bij een investering in een hotelkamer in het Mercure hotel Blankenberge hoeft u zich van de verhuring niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Hotel Mercure Blankenberge is uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Het bevindt zich op een steenworp van de winkel-wandelstraten en op loopafstand van het strand. Bovendien situeert het hotel zich net naast het station, dat een rechtstreekse verbinding voorziet naar grootsteden zoals Brugge, Gent en Brussel. Komt u met de auto? Dan beschikt u over parkeermogelijkheden net naast het hotel.

Alle kamers zijn voorzien van minibar, kluis, flatscreen-tv en telefoon, thee- en koffie faciliteiten, airconditioning. Verder beschikt dit hotel over een gezellige loungebar en een prachtig buitenzwembad op het dak van het gebouw.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel zitten nog maar in de groeifase.

Geniet van een zorgeloze investering waar u van tijd tot tijd ook zelf van kunt genieten!

Contacter