Appartement à vendre

280000€

2 chambres 67 mètres carrés

Immoweb code : 9095450

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
67 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op slechts enkele minuten wandelen van de Zeedijk, de Jachthaven en de Grote Markt vinden we het fantastische nieuwbouwproject 'Nautilus' terug. De Residentie Nautilus staat voor luxueus en rustig vertoeven in het hartje van Blankenberge. Het nieuwbouwproject omvat 3 nieuwbouw appartementen en 1 duplex die telkens kwalitatief en smaakvol zullen worden afgewerkt.

Het gelijkvloers appartement omvat: een inkomhal, een apart toilet, een praktische berging, een aangename leefruimte met een open en volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en lavabo en twee comfortabele slaapkamers. Verder beschikt het appartement nog over een zuidgerichte tuin van maar liefst 25m²!

De oplevering van de appartementen is voorzien voor de lente van 2021. Deze verkoop valt onder de Wet Breyne (en al zijn voordelen) & het btw-stelsel van 21%.

Aarzel niet en vraag vandaag nog bijkomende info op via het nummer 050/42 30 30 of mail naar [email protected]

EPC/EPB na oplevering - K.I. na oplevering
Vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Ref: NBB0019Contacter