Penthouse à vendre

328000€

3 chambres 114 mètres carrés

Immoweb code : 9269277

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
114 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze instapklare penthouse voorzien van 3 slaapkamers en 2 riante terrassen, waarvan één perfect Zuid georiënteerd en volledig ingericht zonneterras van 40 m2. Ideaal gelegen in een doodlopende wijk centraal in Borsbeek met parken, winkels, openbaar vervoer en in- en uitvalswegen in de directe nabijheid.
Deze residentie is gebouwd in 1990 maar de penthouse kreeg sindsdien meerdere vernieuwingen waaronder het dakterras in 2013, de airco in 2015, vernieuwd aluminium raamprofielen met HR+ beglazing in 2016. Ook de centrale verwarming op aardgas kreeg een revisie in 2016. (!!! De vermelde EPC score is de oude score van 2011 die géén rekening houdt met de renovaties !!!)
Een goed onderhouden pareltje afgewerkt met hoog kwalitatieve materialen. Ook de keuken is op zijn minst gezegd zeer luxueus uitgerust met toestellen van Boretti (gas) fornuis, steamer (Miele), oven, microgolfoven (Miele), vernieuwde vaatwasser (Miele), en granieten werkblad.
Verder kan u in de leefruimte genieten van een ontzettend mooie lichtinval dankzij het grote venster aan de zuidkant van de penthouse. Via de schuifdeur krijgt u toegang tot het prachtig vernieuwd zonneterras welke u een permanent open zicht verschaft. Dit zonneterras is voorzien van verlichting en verwarming en kan in de winter worden afgesloten met een terrasoverkapping (volledig dicht © verandaervaring). Als kers op de taart is het terras voorzien van opbergkast (Storemax) voor o.a. tuinmeubels op te bergen.
De hall is a

Contacter