Appartement à vendre

1 chambre 80 mètres carrés

Immoweb code : 7936357
Immoweb code : 7936357

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gelijkvloers appartement maakt onderdeel uit van de mooie residentie "Kloosterhof" gelegen in het centrum van Bree! Het appartement beschikt over 2 bergingen en een autostandplaats in de ondergrondse garage die bereikbaar is via een moderne autolift!

Indeling:
De mooie inkomhal van het appartement werd voorzien van een stijlvolle tegelvloer en leidt aan de linkerzijde naar de slaapkamer van ca. 16 vierkante meter. De slaapkamer werd voorzien van een stijlvolle laminaatvloer die we ook terugvinden in de ruime open leefkeuken en de aansluitende woonkamer. De stijlvolle keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven, een warmhoudlade en een ingebouwde koelkast met vriesvak. Het keukenbladis voorzien van verzonken stopcontacten. Vanuit de keuken is er een fraai uitzicht naar het terras. Aansluitend is er de mooie woonkamer waar dezelfde laminaatvloer doorloopt. Vanuit deze gezellige ruimte, voorzien van een sierhaardvuur op elektriciteit, kan men via een schuifraam naar het riante terras. Tenslotte is er een fraaie badkamer, voorzien van een inloopdouche, een fraai badmeubel met ingebouwde wastafel en een toilet. In de badkamer werd afzuiging voorzien en het gehele appartement is voorzien van goed afgewerkte inbouwkasten!

Het terras werd voorzien van een stijlvolle blauwe tegel en leidt naar enerzijds een overdekt zwembad bereikbaar via een glazen deur in een volledige glazen wand die open kan gezet worden in de zo

Contacter