Appartement à vendre

325000€

2 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 9153796

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
137 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruim en klassevol appartement (+- 137 m² ) gesitueerd op de 3e verdieping hetgeen een formidabel open zicht geniet op het groen van het 'Baron Ruzettepark'. Het royale appartement app. maakt onderdeel uit van de tijdloze residentie 'Sincfal' . De ligging is bijzonder goed vanwege zijn vlotte bereikbaarheid net binnen de Brugse stadsring.
Indeling: riante hall, zeer ruime lichtrijke living (naast de living bevindt zich nog een bijhorende kamer: deze kan dienen als bureel/aparte eetplaats, eventueel 3de slaapkamer ), ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers (15m² en 17m²), badkamer en douchekamer, terras achteraan is zon gericht met zicht op de binnentuin. Er is tevens een kelderberging toebehorend aan het appartement.
Bijhorend dient een ondergrondse autostaanplaats te worden aangekocht en dit t.w.v €12.000,- .
De elektriciteit in het appartement werd reeds aangepast en geniet een blanco keuring. Kortom: een zeer compleet en uiterst praktisch app. op een unieke locatie!!

Voor de residentie is een bushalte voorzien, op wandelafstand van centrum Brugge en vlotte verbinding met invalswegen. Contacteer ons voor een bezoek aan deze parel: www.immodelbecque.be !
Epc : 134 kWh/m² jaar- UC 2302635

Contacter