Appartement à vendre

407500€

3 chambres 117 mètres carrés

Immoweb code : 9352128
Immoweb code : 9352128

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
117 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op de rand van Brugge, dichtbij het AZ Sint-Jan (en heel wat andere werkgelegenheid) en de Expressweg, maar toch op fietsafstand van centrum Brugge, komt weldra het nieuwbouwproject SANDWEGHE: een project met een mix van 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen met budgetvriendelijke prijzen. Er is voor ieder wat wils: van compacte éénslaapkamer appartementen tot riante 3-slaapkamer dakappartementen.
De appartementen worden gebouwd rondom een groen binnenplein en zullen zeer kwalitatief en duurzaam gebouwd worden. Zo zullen de meeste appartementen in het project BEN (Bijna Energie Neutraal - E<30) zijn, en wordt er verwarmd via een milieu- en budgetvriendelijk verwarmingssysteem.
Het appartement uit deze advertentie is een fantastisch dakappartement van 117,40m² met unieke terrassen van samen maar liefst 80,90m²! Het appartement beschikt verder over 3 slaapkamers, 2 badkamers, lichtrijke leefruimte, open keuken met inbouwtoestellen en berging.
Contacteer ons om als een van de eersten info te krijgen over dit prachtige project! Meer info? www.immodelbecque.be

In dit project kan gebruik gemaakt worden van de tijdelijke maatregel om de ‘enige en eigen gezinswoning’ aan te kopen aan 6% BTW bij sloop en heropbouw, mits men voldoet aan alle voorwaarden. Wij begeleiden u hierin graag verder!

Contacter