Appartement à vendre

422500€

3 chambres 121 mètres carrés

Immoweb code : 9352129
Immoweb code : 9352129

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
121 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op de rand van Brugge, dichtbij het AZ Sint-Jan (en heel wat andere werkgelegenheid) en de Expressweg, maar toch op fietsafstand van centrum Brugge, komt weldra het nieuwbouwproject SANDWEGHE: een project met een mix van 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen met budgetvriendelijke prijzen. Er is voor ieder wat wils: van compacte éénslaapkamer appartementen tot riante 3-slaapkamer dakappartementen.
De appartementen worden gebouwd rondom een groen binnenplein en zullen zeer kwalitatief en duurzaam gebouwd worden. Zo zijn deze appartementen in het project BEN (Bijna Energie Neutraal - E<20) zijn, en wordt er verwarmd via een milieu- en budgetvriendelijk verwarmingssysteem.
Het appartement uit deze advertentie is een praktisch appartement met 1 slaapkamer en tevens voorzien van een ruim terras van 17,30 m². Kan zowel in aanmerking komen voor eigen gebruik als investering !
Contacteer ons om als een van de eersten info te krijgen over dit prachtige project! Meer info? www.immodelbecque.be

In dit project kan gebruik gemaakt worden van de tijdelijke maatregel om de ‘enige en eigen gezinswoning’ aan te kopen aan 6% BTW bij sloop en heropbouw, mits men voldoet aan alle voorwaarden. Wij begeleiden u hierin graag verder!

Contacter