Appartement à vendre

259000€

1 chambre 69 mètres carrés

Immoweb code : 9188882

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
69 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het appartement is gelegen op wandelafstand van Buggenhout-bos en het dorpscentrum, nabij winkels, openbaar vervoer en prachtig natuurgebied.
Dit 3-gevel-appartement van 94m2 bevindt zich op de 2e verdieping en geniet daardoor van extra veel lichtinval. De uitgekiende indeling zorgt voor een optimaal ruimtelijk gevoel.
Vanuit de woonkamer en vanop het terras heeft u een buitengewoon uniek zicht over de velden. De woonkamer sluit aan bij een open, volledig ingerichte keuken en heeft aansluitend een aparte, afsluitbare, ruime inloopberging met ingebouwde kasten.
Verder beschikt het appartement over één slaapkamer, een apart toilet, een ruime badkamer met wastafel, een royale inloopdouche en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De ongerepte zolder biedt geweldig veel opbergruimte of een perspectief op een tweede grote slaapkamer of bureelruimte van 25m2.
Bij het appartement hoort ook een autostaanplaats, een plek voor fietsen in de fietsenberging en een bergruimte voor vuilnis. Wenst u meer informatie of wil u graag een bezoek plannen, contacteer ons op 0478/88 66 24.

Contacter