Penthouse à vendre

880000€

2 chambres

Immoweb code : 9356344
Immoweb code : 9356344

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op deze unieke locatie langs de Leie vlakbij de Broeltoerens worden 19 luxe appartementen opgericht in een groene omgeving.

Deze penthouse op de 3de verdieping met frontaal zicht op de Leie omvat 125,50m² en heeft 2 terrassen van in totaal 69m2.

High - end uitvoering!
Genieten van het water en het groen.
Mogelijkheid garages, autostaanplaatsen overdekt en private kelders.

Maak een afspraak voor alle verdere info en toelichtingen!


Een parel in Kortrijk!
Op het Buda-eiland, het bruisende en historische stadsdeel van Kortrijk, wordt langs de Damkaai ter hoogte van de winkel Meyhui het stijlvolle en inspirerende residentieel project het Meerlenhof verwezenlijkt.
Uniek gelegen!
Op deze uitzonderlijke locatie langs de stadswoningen en 19 appartementen. Met respect voor het verleden en met een visie op een duurzame toekomst wordt er langs het water een unieke woonplaats gecreëerd met een weelderige tuin.
De woningen
In het historisch waardevolle gebouw, vroeger gekend onder de naam Fabrique des Plaques Photographiques Leaucourt, komen er 5 woningen met tuin en met zicht op het rijkelijk groen van het private binnengebied. De gevel van het gebouw wordt volledig gerenoveerd zodat de historische ziel en de authenticiteit bewaard blijven voor de toekomst. Achterliggende constructies zijn volledig nieuw zodat de woningen van alle hedendaags comfort kunnen genieten.
De appartementen
Langs de Leie en met zicht op de tuin bevinden zich de ‘Leie-app

Contacter