Appartement à vendre

239000€

2 chambres 89 mètres carrés

Immoweb code : 9389825
Immoweb code : 9389825

Aperçu

2 chambres
89 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Laatste appartement beschikbaar! Deze prachtige residentie is gelegen in de Leuvestraat (nr. 18 & 20) te Erembodegem. Dit modern nieuwbouwproject telt 5 appartementen.

Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping met 2 slaapkamers en een zongericht terras. Het appartement heeft een ruime leefruimte met open keuken die aansluit op het terras, een berging, een inkomhal met toilet, 2 slaapkamers en een badkamer.

Het appartement wordt hoogwaardig afgewerkt met eigen keuzemogelijkheden (voor vloeren, keuken, badkamer, …).

Volgende afwerkingen zijn reeds voorzien: vloerverwarming via warmtepomp, ventilatie C+, aluminium raamprofielen, akoestisch comfort, ….
Het is een BEN-appartement (E-peil E30 of lager)

Het gezellige Erembodegem biedt je op wandelafstand de meest noodzakelijke winkels en openbaar vervoer. Op 200m van het appartement vind je het jaagpad langs de Dender, waar het heerlijk ontspannen is. De Dender is gelegen achteraan het project.
Bovendien bevind je je dichtbij het centrum van Aalst en is er een zeer vlotte verbinding met Brussel, Gent en Antwerpen (E40-E17)

De verkoop geschiedt volgens gesplitst stelsel (grond/constructie), dit biedt jou als koper een maximaal voordeel. Verkoop volgens de wet Breyne is een absolute bescherming voor de koper.

Aankoop mogelijk aan 6% BTW.

Je kan vrijblijvend een afspraak maken op kantoor om detailplannen, lastenboek en mogelijkheden te bespreken: 0477/38 94 15 of via [email protected]

Contacter