Appartement à vendre

258000€

Immoweb code : 8170587
Immoweb code : 8170587

Aperçu

Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vanian Green Village beschikt over volledig uitgeruste, open designkeukens met hoogwaardige afwerkingen en eersteklas apparaten, geïntegreerd in de woonkamer en verbonden met ruime terrassen die een prachtig uitzicht bieden over de aangelegde tuinen en bergen.

Een thuis voor elk type gezin. Het aanbieden van 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen, van begane grond tot penthouse, met ensuite badkamers in de master suites, grote prive-terrassen, garage en berging inbegrepen in de prijs.

Vanaf 258.000 euro

Vanian Green Village is ontworpen met het natuurlijke licht in gedachten, en is een genot voor de geest. De slaapkamers hebben veel natuurlijke lichtinval waardoor het de ideale plek is om te ontspannen in een gezellige en kwalitatieve sfeer met ruime kasten en ensuite badkamers met high-end design sanitaire apparatuur.

De perfecte plek, hetzij als een permanente woning, investering of als een beetje schuilplaats om te genieten van uw mediterrane vakantie.

Vanian Green Village Estepona ligt aan de New Golden Mile naast het wilde natuurpark Selwo en de golfbaan La Resina. Andere nabijgelegen golfbanen zijn Atalaya, Los Flamingos, El Paraiso en Estepona. Vanian Green Village ligt op slechts 3 minuten van het dorp Laguna, een luxe strandcentrum met winkels, restaurants en strandclubs, op 5 minuten rijden van Estepona en op 10 minuten van Puerto Banus.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij

Contacter