Appartement à vendre

275000€

1 chambre 76 mètres carrés

Immoweb code : 9156681
Immoweb code : 9156681

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
76 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de slaapkamer met ensuite badkamer en de lichtrijke leefruimte met open L-vormige keuken.
De slaapkamer heeft een groot raampartij om extra ruimtegevoel te creëren.
De L-vormige keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Deze ruimte leefruimte en keuken heeft een oppervlakte van 37,99 m²
Vanuit de leefruimte heb je toegang tot jouw terras van 24,83 m².

Dit nieuwbouw 1 slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof, residentie Bleu Winter, te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement van 75,83 m² is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.
Een zonwerende dubbele super isolerende beglazing wordt geplaatst in alle ramen van de appartementen, verder is elk appartement aangesloten op een individueel balans ventilatiesysteem D.

Meer info of plannen? Contacteer

Ce bien fait partie du projet Rijvisschehof

Contacter