Appartement à vendre

470000€

3 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 9156688
Immoweb code : 9156688

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime nieuwbouw penthouse met 3 slaapkamers en terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof te Zwijnaarde (Gent).
De penthouse van 124,24 m² is gelegen op de derde verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Je komt binnen in de ruime leefruimte met open keuken en keukeneiland. De leefruimte met keuken heeft een oppervlakte van 54,20 m². Vanuit de leefruimte heb je toegang tot jouw terras.
Aan de keuken is een praktische berging. Verder is er een apart toilet.
Via de gang bereik je de badkamer met dubbele wastafel en de drie slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 14,71 m², 12,46 m² en 7,93 m².
De slaapkamers hebben een groot raampartij om extra ruimtegevoel te creëren.

De keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking..

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.
Meer info of plannen? Contacteer ons.

Ce bien fait partie du projet Rijvisschehof

Contacter