Appartement à vendre

434176€

2 chambres

Immoweb code : 9390585
Immoweb code : 9390585

Aperçu

2 chambres
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruim nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement van 91,98 m² is gelegen op de tweede verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de badkamer met dubbele wastafel, de twee slaapkamers en de lichtrijke leefruimte met open L-vormige keuken met keukeneiland.
De slaapkamers hebben een groot raampartij om extra ruimtegevoel te creëren.
De keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Deze ruimte leefruimte met keuken heeft een oppervlakte van 47,68 m²
Vanuit de leefruimte heb je toegang tot jouw terras.

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.
Meer info of plannen? Contacteer ons.

Ce bien fait partie du projet Rijvisschehof

Contacter