Appartement à vendre

310585€

1 chambre 76 mètres carrés

Immoweb code : 9390596
Immoweb code : 9390596

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
76 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit nieuwbouw 1 slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof, residentie Orange Autumn, te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement van 75,8 m² is gelegen op de tweede verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de slaapkamer met de badkamer ensuite. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot een van de twee terrassen.

De L-vormige keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Deze ruimte leefruimte + keuken heeft een oppervlakte van 37,99 m².
Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het tweede, grootste terras. De terrassen samen hebben een oppervlakte van 24,8 m².

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage.

Meer info of plannen? Contacteer ons.

Ce bien fait partie du projet Rijvisschehof

Contacter