Appartement à vendre

259000€

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 8237951
Immoweb code : 8237951

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
APPARTEMENT (0.3) van 85 m² + 48m² TUIN in Residentie CITY PARK. Prachtig afgewerkte, hedendaagse, lichtrijke en ruime nieuwbouwappartementen met grote terrassen. Energiezuinige appartementen (E40 peil + zonnepanelen). Groene en rustige locatie in het hart van de stad Harelbeke. Het project heeft een architecturale en moderne vormgeving met grote raampartijen, plaatsbesparende vloerverwarming, kamerhoge deuren en grote leefterrassen. Het mikt doelbewust op de bewoner die het tikkeltje meer wil qua architectuur, ligging, (akoestisch) comfort, lichtinval en ruimte. Het beschikt over 14 garages (afzonderlijk te koop) met geautomatiseerde sectionaalpoort en 10 bergruimtes op de kelderverdieping. Unieke locatie - Architecturale kwaliteit - Hoogstaande afwerking – Ruim en lichtrijk – Grote terrassen
MEERWAARDE VERZEKERD – AANPASBAAR AAN UW WENSEN
Ruime inrichtingsbudgetten voor keuken en badkamer. Zeer hoge mobiliteitsscore (8,9). 100% voltooiingswaarborg volgens Wet Breyne.
RECHTSTREEKS TE KOOP VAN EIGENAAR: 1-slaapkamerappartement van 149.000 EUR. 2-slaapkamer appartement vanaf 259.000 EUR, 3 slaapkamer van 349.000 EUR (excl. kosten). De prachtige appartementenresidentie heeft met 4 open zijden de allure van een villa. Dit heeft als voordeel dat de meeste appartementen aan drie zijden ramen hebben waardoor ze zeer lichtrijk zijn en veel ruimtegevoel geven.

Ce bien fait partie du projet Residentie CITY PARK

Contacter