Appartement à vendre

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 7689053
Immoweb code : 7689053

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -
Het schitterende uitzicht op Hasselt, een chic interieur en een prachtig terras. Deze drievuldigheid vind je op de bovenste verdieping van de Nicolaas Theelenstraat 37. Dit is een rustige straat in de Heilig Hartwijk (eigenlijk een soort pleintje) met een paar moderne appartementen rond. Ze werden gerealiseerd in 2006. De penthouse beschikt over twee slaapkamers, een zuidelijk zonneterras en een standplaats in de garage.

Het is een penthouse om u tegen te zeggen. Je vindt dit dakappartement terug op de derde verdieping. Je komt binnen in een entree met vestiaire en gastentoilet. Verder loop je door naar de woonkamer.Deze is 21,4 m2 groot en oogt ruim en zeer licht door de grote raampartijen aan de zijkanten. Een deftige tegelvloer zorgt voor een chique touch. De living loopt over in de halfopen keuken. De keuken is wit en nog zeer modern. Ze is voorzien met alle apparatuur en heeft plek genoeg voor een ontbijttaffel (17 m2). Ook de keuken geniet van een prachtige lichtinval door de grote vensters! Via de keuken en de living loop je naar het dakterras. Het terras loopt rondom de penthouse, zodat je met de zon meeloopt! Het terras meet in totaal zelfs 70 m2. De huidige eigenaren plaatsten er een jacuzzi: is dat geen leuk idee?

Het nachtgedeelte van de woning vind je via een tweede hal. Je hebt hier twee slaapkamers van respectievelijk 1

Contacter