Loft à vendre

895000€

249 mètres carrés

Immoweb code : 8904908

Aperçu

2 salles de bains
249 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtig afgewerkte loft met een oppervlakte van 250m2 vinden we terug in de residentiële Willemswijk; één van de mooiste wijken in Hasselt.
Je bevindt je op slechts enkele minuten wandelen van het centrum van Hasselt, de Blauwe Boulevard met zijn gezellige terrasjes ligt op 400m.
Deze ruime loft wordt gekenmerkt door zijn erg kwalitatieve afwerking waarbij techniek, luxe en veiligheid hand in hand gaan. Doorheen het appartement is er gebruik gemaakt van enkel de beste materialen. Bovendien voorzien van een domoticasysteem met 2 touchscreens, airco en ingebouwd B&O geluidssysteem. De loft is tevens uitgerust met een speciale veiligheidsdeur en alarmsysteem met aansluiting op een alarmcentrale.
De glazen achtergevel geeft een prachtig zicht op het water en zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. De twee afgesloten garageboxen met telkens een bijhorende kelderberging kunnen mee aangekocht worden voor 50.000 euro per garagebox met berging.

Indeling 2e verdieping:
Via de brede inkomdeur betreden we de foyer met vestiaireruimte. Aansluitend bevindt zich de royale leefruimte met mooie parketvloer. Dankzij de glazen achtergevel heb je vanuit de hele leefruimte een aangenaam contact met het ruime terras én een prachtig zicht op de Blauwe Boulevard. Via de grote schuiframen wordt het terras het verlengde van de leefruimte. Bovendien genietje hier in volledige privacy. De open keuken is hyper-geïnstalleerd en beschikt o.a. over een gasfornuis met inbouwoven en

Contacter