Appartement à vendre

1 chambre 54 mètres carrés

Immoweb code : 9004960
Immoweb code : 9004960

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
54 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gezellig appartement is gelegen op de 1ste verdieping in een goed onderhouden gebouw met zes appartementen, ieder voorzien van individuele meters voor de nutsvoorzieningen, zonder lift waardoor de algemene kosten minimaal zijn.

Het appartement kent een bewoonbare oppervlakte van 54m² en werd als volgt ingedeeld:
Inkomhal met RF30 brandwerende inkomdeur, ruime woonkamer met eethoek en veel lichtinval, open keuken, apart toilet, badkamer met ligbad en douchescherm en aan de achterzijde een slaapkamer.

De foto's die worden gepubliceerd zijn de foto's van het modelappartement (momenteel niet verhuurd) met dezelfde afmetingen en dezelfde afwerking.

Het gebouw werd in 1999 volledig gerenoveerd met o.a. nieuwe leidingen, ramen, vloe ren, keukens, badkamers,... Bijkomend werd de inkomhal in 2020 gerenoveerd.

Het appartement is momenteel verhuurd voor 550€ netto maandelijkse huur aan een correcte huurder wat een zeer interessant huurrendement betekent.

Instapklaar appartement met 1 slaapkamer in Hasselt gelegen op een centrale ligging tussen de Corda Campus en het bruisende Quartier Blue en dit in de nabijheid van scholen winkels en openbaar vervoer.


 

Contacter