Appartement à vendre

298000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 9315800
Immoweb code : 9315800

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Rustig gelegen 2-slpk appartement nabij het centrum van Herentals in recente (2013) residentie "Augustijnenpark". Woonoppervlakte van 90m² met woonkamer, open moderne keuken, berging, twee slaapkamers, terras met aangenaam uitzicht en badkamer.

Indeling:
Het appartement is toegankelijk met de lift en bevindt zich op de eerste verdieping in het achterste gebouw van de residentie waardoor het er zeer rustig vertoeven is. De hal met gastentoilet geeft enerzijds toegang tot de ruime woonkamer en anderzijds tot de slaapkamers en de badkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen waardoor er veel lichtinval is en het appartement een aangenaam uitzicht biedt op het groen. Aanpalend aan de woonkamer bevindt zich het overdekt terras.
De open keuken is geïnstalleerd met de nodige toestellen en is voorzien van een aanpalende berging met aansluiting voor de wasmachine.

Aan de andere kant van de hal bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer bestaande uit een ligbad en dubbele lavabo met bijhorend meubel.

Het appartement beschikt tevens nog over een aparte berging (€4.500) en een ondergrondse autostaanplaats (€16.900).
Mogelijkheid om een extra garagebox aan te kopen.

Bijzonderheden:
- rustige doch centrale ligging te Herentals
- gelegen in kwalitatieve residentie " Augustijnenpark"
- veel parkeermogelijkheden
- gemeenschappelijke tuin
- energiezuinig appartement

Contacter