Appartement à vendre

2 chambres 83 mètres carrés

Immoweb code : 7712489

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
83 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een bovenwoning met een vlotte bereikbaarheid? In de Bieststraat in Heusden-Zolder vind je een appartement terug met een bewoonbare oppervlakte van 83 m2. Omdat je vlakbij de op- en afrit van Heusden-Zolder woont, geniet je van vlot woon- en werkverkeer. De bovenwoning ligt vlakbij de winkels, wat wil je nog meer?

Normaal heb je bij een appartement een gemeenschappelijke inkomhal op het gelijkvloers. Dat heb je hier niet, hier is de entree privé. Ideaal want zo kan je je schoenen en jassen beneden laten. De woonst zelf vind je terug op de eerste verdieping. Een appartementsblok is het dus niet, het is eerder een karaktervolle woonst die werd omgetoverd tot een appartement.

Als je via de privé-entree binnenloopt, kan je meteen naar boven. Het appartement heeft links een ruime woonkamer van 34 m2 met open keuken. Alles is hier geïnstalleerd. Aan de andere kant van het appartement vind je twee ruime slaapkamers terug van 12 en 16 m2. De badkamer van het appartement is geïnstalleerd en beschikt over de aansluitingen voor de wasmachine.

Dit appartement biedt nog een groot potentieel. Er is namelijk een ruime zolder aanwezig. Momenteel wordt deze nog niet gebruikt, maar deze zorgt voor uitbreidingsmogelijkheid. Je zou de berging kunnen opofferen voor een vaste trap om zo boven extra woonru

Contacter