Appartement à vendre

2 chambres 101 mètres carrés

Immoweb code : 9489206
Immoweb code : 9489206

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
101 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
We staan in het hartje van Bolderberg, een pittoresk dorp centraal gelegen tussen Lummen, Beringen, Zonhoven en Hasselt. Op de Sint-Jobstraat ter hoogte van nummer 60 zijn de werken in ‘Residentie Bolderberg’ al volop aan de gang. Want een groot deel van de voormalige, gelijkvloerse handelsruimte wordt omgetoverd in zes luxueuze , nieuwe appartementen.

In 1978 kende het voormalige F1-Circuit van Zolder zijn hoogdagen. Residentie Bolderberg, ook wel gekend als ‘de Shopping’ speelde in op de grote vraag naar commerciële en residentiële ruimte voor het toerisme dat hiermee gepaard ging. Nu de vraag naar appartementen in Bolderberg de laatste jaren enorm toeneemt, creëert Aurinvest, een project ontwikkelaar uit Bolderberg zelf, zesluxueuze appartementen in deze statige Residentie. Ook de buitenkant wordt grondig vernieuwd. Zo wordt het hele gebouw opgefrist met een nieuwe, trendy en frisse look en wordt er rondom geïnvesteerd in een magnifieke groenaanleg.

Appartement 4 is een fantastisch, gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 101,33m². En ruime oppervlakte volledig zal afgewerkt worden, dat is volledig aan jou om te beslissen zolang de aanvraag hiervoor tijdig geschiedt. Aurinvest zet optimaal in op kwalitatieve, stijlvolle en energiezuinige materialen. Zo wordt elk appartement uitgerust met zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp en een ventilatiesysteem type D. Je profiteert hierdoor van een uitzonderlijk groot wooncomfort met een E-pe

Ce bien fait partie d'un projet

Contacter