Appartement à vendre

225000€

2 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 8029836

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
153 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze mooie residentie werd gebouwd in 2010 en kreeg de lieflijke naam ‘Rita’. Dit gezellig project met 10 appartementen is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Hier vind je luxe gecombineerd met hoogwaardige afwerking. Inclusief een ondergrondse garage en een groot buitenterras waar je een echt tuingevoel kan beleven.
Deze ruime duplex heeft een woongedeelte op de eerste verdieping en 3 slaapkamers op de tweede verdieping. De totale woonoppervlakte bedraagt 166 m². Via de inkomhal met dressing heb je toegang tot de woonkamer, het apart toilet en de berging. In de woonkamer heb je aan de ene kant plaats voor een praktische eetplaats en aan de andere kant een gezellige zithoek. Dankzij het grote schuifraam, heb je aangename lichtinval en zicht op het terras. De keuken is volledig ingericht met moderne toestellen. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een lavabo, een ligbad en douchescherm en is volledig afgewerkt met faience.
Uw nieuwe thuis ligt op slechts 2 km van het centrum van Houthalen met alle nodige voorzieningen zoals winkels, supermarkten, scholen, ... . Er is een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en de nabijheid van de E314 is een belangrijke troef voor een vlot woon- en werkverkeer. Het natuurgebied rond Kelchterhoef biedt je ontelbare wandel© en fietsroutes. Interesse? Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155. Bron bewoonbare oppervlakte : Epc - verslag.

Contacter