Appartement à vendre

292082€

3 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 8853816

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een steenworp van het centrum van Helchteren, ontluikt zich een hedendaagse ontwikkeling. Het gebouw wordt volledig opgetrokken met de beste bouwmaterialen en extra aandacht voor energiebesparende maatregelen, onderhoudsgemak en veiligheid.

Alle appartementen zijn voorzien van de modernste technieken, mooie keukens, kwaliteitsvloeren, vloerverwarming en alle hedendaagse comfort en energiebesparende maatregelen.
Kortom, kwaliteit zonder zorgen!

NU TIJDELIJKE INTEKENPREMIE VOOR DE SNELLE BESLISSERS!
Voor de eerste twee snelle beslissers schenkt Prexco gratis zonnepanelen zodat het E-peil van het appartement onder E30 valt. Hierdoor verkrijgt de koper niet alleen gratis elektrische stroom maar bovendien een korting van 50% op het KI Appartement 5 bevindt zich op de tweede verdieping.(Penthouse) Dit 3 slaapkamer appartement is voorzien van alle comfort, volledig te personaliseren door de klant.
Dankzij de ruime budgetten kiest de klant zijn/haar persoonlijk afwerking inzake vloeren, parket, keuken, sanitaire installatie etc.

De appartementen zijn uiterst energiezuinig. Dankzij de geothermische installatie (grondwarmte) gecombineerd met vloerverwarming en een centraal ventilatiesysteem, biedt dit appartement een uiterst hoog wooncomfort en een lage onderhouds-en energiekost (+/-120/maand besparing op gas!)
In de warme zomerdagen kan men genieten van een passief koelingssysteem.

Contacter