Rez-de-chaussée à vendre

260000€

1 chambre 79 mètres carrés

Immoweb code : 9288808

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
79 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Recent gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer, ondergrondse autostaanplaats en berging op een toplocatie in het centrum van Kermt. Verkoop onder registratierechten! 

Residentie Viatrix werd gebouwd in 2019 en is een kleinschalig gebouw van 6 appartementen. Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 79m² en kent volgende indeling:  
inkomhal, toilet met handenwasser, open leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken met achterliggende berging/wasplaats. Nachthal met 1 slaapkamer en badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. Bij het appartement hoort een terras en een  onderhoudsvriendelijke en volledig omheinde tuin. Ondergronds is er een autostaanplaats en privatieve berging .Gemeenschapp elijk is er een fietsenberging en afvallokaal.  

Het appartement is momenteel verhuurd aan 730 euro + 35 euro vaste kost / maand. 

Toplocatie: in het centrum van Kermt met op wandelafstand bakker, winkels, scholen, openbaar vervoer en horeca. Verkeerstechnisch eveneens een vlotte verbinding naar Hasselt en Diest alsook de op- en afritten van de autostrade. 

Contacter