Appartement à vendre

475000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 8904945

Aperçu

3 chambres
3 salles de bains
130 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bijzonder fijn gelegen duplexappartement met mooi leefcomfort, open uitzicht én 2 zonneterrassen.
Dit residentieel gebouw bevindt zich aan de Knokkestraat, op korte wandelafstand van het Heldenplein en de voetgangerstunnel. Zee en strand bevinden zich op een steenworp van het appartement.
Inkomhall met gastentoilet (allebei met buitenraam) en vestiairekast, lichtrijke living (via de overliggende laan ziet u nog net de boten op zee varen) uitgevend op terras, open ingerichte keuken, bergruimte (verwarmingsinstallatie = condenserende cv installatie, wasmachine, ...), slaapkamer met functionele maatkasten/bedkast uitgevend op een zuidgericht terras & aanpalende badkamer met douche en lavabo.
Op de bovenverdieping: 2 ruime slaapkamers telkens met maatkasten en ensuite badkamer (badkamer met douche en ligbad én badkamer met douche), afzonderlijk toilet.
Verwarming privatief op aardgas. Kelderberging (niv. -1). Fietsenstalling. Gemeenschappelijk vuilnislokaal.
Mogelijkheid tot aankoop van dubbele gesloten garagebox gelegen op het gelijkvloers (ingang via Onderwijsstraat) - € 80.000.
Een paar troeven van dit appartement? Bijzonder veel lichtinval en ruimte, knus & gezellig, 2 terrassen, grote slaapkamers, ...
Aan te bevelen !

Contacter