Appartement à vendre

270000€

2 chambres 99 mètres carrés

Immoweb code : 9055590
Immoweb code : 9055590

Aperçu

2 chambres
99 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit standingvol nieuwbouwappartement is gelegen op de eerste verdieping in Residentie Martinus en wordt afgewerkt naar Uw keuze. Het bevat een ruime leefruimte met open keuken. Deze zeer ruime leefruimte geeft uit op een prachtig terras (26.5m²). Verder bevat het appartement een afzonderlijk toilet, een berging, een badkamer en twee slaapkamers. Ondergrondse garageboxen zijn toegankelijk via lift, deze zijn optioneel verkrijgbaar.
met een bruto leefruimte van 99m² netto 82m² en terras 26.5 m² omschrijving vraagprijs app 8. is 270.000€ grondwaarde 55.000 bouwwaarde 215.000€.

OOK MOGELIJK AAN 6% BTW, indien er voldaan wordt aan de voorwaarden. GEA Construction NV bouwt op een zeer mooie toch centraal ligging 12 nieuwbouw appartementen in een heel kwaliteit vol concept, voorzien van alle luxe en hedendaags comfort . Deze zijn gelegen Oudenaardsesteenweg 823 Burst ( Erpe-mere ) dit zorgt voor een heel gemakkelijke verbinding van Erpe-mere – Zottegem – Gent en op slechts enkele min van de autosnelweg E40 In de omgeving vinden we verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer terug. Het gebouw word +/- 8M van de rooilijn ingepland wat voor een extra uitstraling en rust zorgt, naar de achterzijde grenst het tot aan het agrarisch gebied, wat voor een prachtig verzicht van in de leefruimtes en terrassen geeft. De appartementen op het gelijkvloers hebben allen een groot terras en een

Ce bien fait partie du projet Martinus *OPTIE AAN 6%BTW

Contacter