Kot à vendre

1 chambre 12 mètres carrés

Immoweb code : 7009694

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
12 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit schitterende renovatieproject 'CENTRAL PARK' past perfect binnen de filosofie van Leuven. Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt de residentie in het hartje van Leuven en vlak naast het mooie stadspark.

Het project omvat 15 kamers met eigen sanitair, 9 kamers met gedeeld sanitair en een grote gemeenschapsruimte. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke delen, zoals de mooie inkomhal met fietsenstalling, ontspanningsruimte met zithoek, geïnstalleerde keuken en kleine patios, die voor een mooie lichtinval en rust zorgen.

De per verdieping gegroepeerde entiteiten worden met zorg voor detail afgewerkt en bieden zo een ideale en veilige leefomgeving voor uw eigen studeren kinderen of huurders. Verschillende kamers hebben hun eigen terrasje en een schitterend zicht op het stadspark van Leuven.

De residentie wordt voorzien van een lift en zal voldoen aan alle veiligheids- en brandvoorschriften en biedt een totaalpakket dat volledig beantwoordt aan de eisen van de student en hun ouders. Een professionele beheersfirma zal voor u alles in goede banen leiden zodat u zorgeloos kan genieten van uw vastgoed.

De kamers delen telkens per 3 eenheden 1 badkamer op de hal. De oppervlaktes variëren tussen 12.50 en 14.50 m2. De vraagprijzen variëren tussen 120.000 EUR en 125.000 EUR voor de grootste eenheden.

Contacteer ons voor inlichtingen of een bezichtiging.

016/40.60.20 // [email protected] // Meer op covas.be

--- OPENDEURDAG op

Contacter