Appartement à vendre

525000€

3 chambres 123 mètres carrés

Immoweb code : 9178273

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
123 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit stijlvolle bouwproject met 4 hoogwaardige appartementen en 1 penthouse ligt binnen de ring van Leuven en op enkele minuten wandelen van alles wat de stad te bieden heeft. Dankzij de grote raampartijen in de drie gevels geniet u in deze appartementen optimaal van licht, ruimtelijkheid en uitzicht op elk moment van de dag.

De architectuur van Rixvonder is modern en tijdloos, de materialen zijn kwaliteitsvol, de afwerking hoogwaardig. Een juiste materiaalkeuze, met parketvloeren en gedetailleerde afwerking, geven een warme uitstraling aan alle ruimtes.

Dit appartement met drie slaapkamers, een ruime leefruimte en een gezellig terras - waar u kan ontspannen met de nodige privacy - is geschikt voor grote en kleine gezinnen, die houden van wonen in de stad. Voor de keuken en de badkamer werd gekozen voor duurzaam maatwerk in samenwerking met Grietens Concept. Het appartement heeft een ruime garagebox (box 3) achteraan op het perceel.

Residentie Rixvonder is een bijna energieneutraal bouwproject, met 5 BEN appartementen. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen op het dak. Toegangscontrole, een ruime lift en de individuele voorziening van alle technieken zorgen voor het gewenste comfort.

Rustig wonen en toch genieten van alle troeven die de stad te bieden heeft? Dat doet u in residentie Rixvonder. Winkels, scholen, station, horeca en verschillende campussen bevinden zich in de directe nabijheid. Ook voor UZ Leuven, Imec en de autosnelweg vormt Rixvonder

Ce bien fait partie du projet Rixvonder

Contacter