Appartement à vendre

345000€

2 chambres 69 mètres carrés

Immoweb code : 9477600
Immoweb code : 9477600

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
69 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Achter een charmante herenwoning binnen de Leuvense binnenring, thans bestemd als studentenwoning, ligt dit pareltje in alle privacy verborgen. Het betreft een vrijstaande en gelijkvloerse tuinwoning/appartement met 2 slaapkamers en tuin.

Je betreedt het appartement via de tuin van het voorliggende studentengebouw. De tuinwoning werd volledig gerenoveerd en voldoet aan alle moderne noden van comfort, veiligheid en de huidige energienormen.

Via de inkomhal kom je in de leefruimte terecht, waar je aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken en eetplaats aantreft.
In de nachthal bevinden zich, naast de 2 slaapkamers, de badkamer met douche en lavabo. Een apart toilet bevindt zich in de hal. Er is tevens een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Erg fijn is de aanwezigheid van een privaat en ingesloten stadstuintje achter de tuinwoning, waar het in alle privacy en rust heerlijk vertoeven is.

Ben je op zoek naar een 2-slaapkamerappartement voor jezelf of voor jouw studerende kinderen? Ook als investering betreft deze tuinwoning een zeer mooie opportuniteit.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Contacter