Appartement à vendre

1 chambre 70 mètres carrés

Immoweb code : 8038779

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
=> Grenzeloos genieten in het groen in de stad
Het woonproject 'De Groene Wal' is gelegen in hartje Maaseik, op de site waar vroeger de lagere school Kruisheren-Ursulinen was gehuisvest. De oude school maakt nu plaats voor een stadsvernieuwingsproject.
Aan de zijde van de Boomgaardstraat komen 11 appartementen met mooie terrassen, een ondergrondse parkeergarage en een private binnentuin. aan de zijde van de wal zijn er 5 stadswoningen voorzien met elk 2 of 3 slaapkamers.

=> Appartementen
De appartementen hebben ruime, zuidelijk georiënteerde terrassen, gericht op de groene binnentuin. De inpandige terrassen zorgen ervoor dat de privacy van de toekomstige bewoners en buren zo optimaal mogelijk is. De gelijkvloerse appartementen beschikken over grote open terrassen die aansluiten op het groene binnengebied.

=> Bijzonderheden
- Verkoopprijs bedraagt € 229.000,- exclusief kosten (21% BTW op de constructiewaarde (€ 183.200,-); 10% registratierechten op de grondwaarde (€ 45.800,-), aansluitingskosten en notariskosten)
- Ondergronds heeft u nog de mogelijkheid om een autostandplaats of private bergruimte aan te kopen

=> Indeling
Tweede verdieping: (bruto bew. opp.: 87m²): inkomhal, woonkamer met open keuken, berging, nachthal, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer en terras (bruto opp.: 7m²)

Ce bien fait partie d'un projet

Contacter