Studio à vendre

216000€

2 chambres 39 mètres carrés

Immoweb code : 9315834
Immoweb code : 9315834

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
39 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mechelen kent een 100% verhuring voor studentenkamers. De vraag is groter dan het aanbod. Ideaal als investering, met een nettorendement van meer dan 5% !

Deze residentie is niet alleen gelegen op een toplocatie (vlakbij de thomas more hogeschool en het station), maar is zeer recent (2013) volledig gerenoveerd. De residentie oogt net zoals de studentenkamers en studio's zeer mooi en modern.
In deze residentie staan er momenteel een studentenkamer en een studentenstudio die tezamen worden verkocht. Beide units worden samen verkocht aan de prijs van 216.000 euro. Momenteel zijn beide studentenunits verhuurd.

Elke kamer geniet over zeer veel natuurlijk licht vanwege de grote glaspartij van vloer tot plafond. De studentenkamer beschikt over een private lavabo. De studentenstudio beschikt over eigen sanitair (douche, lavabo, wc,...). Draadloos internet en kabel is aanwezig op de kamer.

Studentenkamer opp +- 16 m2
Studentenstudio opp +- 23 m2

Het gebouw is voorzien van verschillende faciliteiten voor de studenten. Zo beschikt het over verschillende gemene ruimtes waaronder 2 volledig modern uitgeruste keukens, 2 ontspanningsruimtes met TV. Bovendien zijn er 2 grote terrassen voorzien voor de studenten waar ze kunnen genieten van de openlucht. Verder is er nog een ruime kelder die langs de achterzijde van het gebouw (vanuit station) toegankelijk is zodat de fietsen veilig binnen gestald kunnen worden.

Bij de totale renovatie werd rekening gehouden m

Contacter