Appartement à vendre

420000€

2 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 8030383
Immoweb code : 8030383

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
137 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig gelijkvloers appartement te Los Flamingos golf/Benahavis.
Deze eigendom is uitzonderlijk gelegen op één van de mooiste golven in marbella "Los Flamingos Golf Resort" met zijn uitzonderlijk panoramisch zeezicht en naar Gibraltar.
Dit ruim appartement is gelegen op het hoogste punt van urbanisatie Los Flamingos, vlakbij het gekende luxe hotel 'villa Padierna'.
Dit ruim gelijkvloers appartement biedt het volgende als indeling: aparte inkom, zeer ruime woonkamer met open haard en eetplaatsgedeelte, tweede salongedeelte en eetruimte "veranda gedeelte" dat volledig kan afgesloten worden met glasgordijnen die ook voorzien zijn van elektrische rolluiken, deze ruimte geeft toegang tot de privatieve tuin die volledig zuid-west gelegen is, ook biedt dit top appartement nog een jacuzzi buiten aan.
Het appartement biedt ook nog een volledig ingerichte keuken aan met aansluitende wasruimte, 2 slaapkamers waarvan 1 met ingemaakte kasten en 1 slaapkamer met aparte dressing, alsook biedt dit appartement voor elke slaapkamer een aparte badkamer. Het appartement is ook nog voorzien van airco met warme en koude lucht, alsook is er ook nog alarm aanwezig.
Extra biedt dit appartement nog een ruime kelder aan en 2 ondergrondse garage/staanplaatsen.
?Extra troef is dat het gaat over een klein complex van slechts 42 appartementen in 3 blokken verdeeld waardoor de algemene kosten per maand zich beperken.
Bekijk de prachtige fo

Contacter