Appartement à vendre

328800€

2 chambres 93 mètres carrés

Immoweb code : 8987094

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
93 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.

Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 92,5 m2.
Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open, ingerichte keuken. Aan de keuken is een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine. Verder zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Ook is er nog een extra bureauruimte en een afzonderlijk toilet voorzien. Vanuit de leefruimte en één van de slaapkamers heb je toegang tot het terras van 13,7 m2.

Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. En op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.

Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.

Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.

Meer info of plannen? Contacteer ons!

Ce bien fait partie du projet Flora

Contacter