Appartement à vendre

241000€

3 chambres

Immoweb code : 8717555
Immoweb code : 8717555

Aperçu

3 chambres
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Sun Valley is een nieuw project met 23 appartementen in het La Cala Golf Resort.
Het complex wordt gebouwd op de top van de heuvel met uitzicht op de Europa Golf Course, op een fantastische locatie die een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee biedt. Alle appartementen liggen op het zuiden of zuidwesten, wat betekent dat ze de hele dag door veel natuurlijk licht genieten.
Sun Valley ligt in La Cala Golf, waar eigenaren van dit project in het resort kunnen profiteren van de voordelen en kortingen van de Privilege Card.

Sun Valley is verdeeld over drie onafhankelijke percelen met 23, 10 en 30 appartementen, geïntegreerd in een gemeenschappelijk architectonisch concept gebouwd rond een rotonde, zonder gebouwen in de buurt en geniet daarom van een unieke rustige plek op het platteland.

De eerste fase van Sun Valley bestaat uit 23 appartementen over twee gebouwen met elk 4 verdiepingen: 12 appartementen met 3 slaapkamers, 9 met 2 slaapkamers en twee exclusieve penthouses met 3 slaapkamers.
Alle appartementen hebben grote terrassen met glazen ballustrades zodat u volledig kunt genieten van het fantastische uitzicht op de golfbaan en de appartementen op het gelijkvloers hebben ook een privétuin met uitzicht op het zwembad, de tuinen van het resort en de golfbaan rondom het complex.
De woningen hebben een moderne indeling met het concept ‘total living' waarbij alle ruimte wordt benut en met een grote woonkamer die het terras via de grote ramen integreert.
<

Contacter