Appartement à vendre

280000€ Ancien prix 295 000 €

2 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 9356047
Immoweb code : 9356047

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kwaliteitsvol appartement van 115m² met veel lichtinval gelegen op de tweede verdieping.

Bij het binnenkomen in de ruime hal met inbouwkasten, bevindt zich een apart toilet en heb je toegang tot de uitgeruste badkamer met groot ligbad en douchewand, twee ruime slaapkamers en een aparte ruime berging. Het terras achteraan is bereikbaar via de grote slaapkamer.

Aan de voorkant van het gebouw is er een zeer ruime living met grote raampartij die uitgeeft op het terras vooraan. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de uitgeruste open keuken onder andere voorzien van een grote recente ijskast, nieuw groot gaskookvuur en composieten werkblad.
Het appartement beschikt over een aparte wasplaats naast de keuken met aansluiting voor was- en droogmachine. Appartement beschikt ook over een individueel afgesloten kelder (6 m2).

Verwarmingsketel vervangen 2 jaar geleden door hoogrendementsketel Vaillant.

Met een energiescore A (96kWh/m²) voldoet het appartement aan de Vlaamse doelstelling van 2050, uiterst energiezuinig.

Ook is er videophonie aanwezig in de inkomhal, tevens gepantserde voordeur 3 cm geïsoleerde staalplaat voor een extra veilig gevoel en rolluiken voor en achteraan (vooraan elektrisch bediend).

In het gebouw is een lift aanwezig die voldoet aan de laatste wettelijke normen.

Alle binnendeuren zijn vervaardigd uit massieve eik en er werd in heel het appartement gebruik gemaakt van uiterst kwalitatieve en duurzame materialen.

Een bezoekje meer dan waard!

Contacter