Appartement à vendre

325000€

3 chambres 133 mètres carrés

Immoweb code : 9062551

Aperçu

3 chambres
133 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Groot 3 slaapkamer appartement met achtergelegen boomgaard op een TOP locatie midden in het centrum van Munkzwalm. Dit project met hoogwaardige afwerking in een moderne architectuur wordt rechtstreeks verkocht van aannemingsbedrijf Bouwwerken Jozef De Naeyer & Zoon uit uit Zwalm aan de koper. residentie Zuid is gelegen in de onmiddellijke omgeving van het station, winkels, sportaccommodatie, bibliotheek, kinderopvang, fietspad, scholen, apotheek, kappers, horeca, medische diensten, jeugdhuis, kinderspeeltuin, cultureel centrum, enz.
Overdekte autostaanplaats en berging is inbegrepen in de verkoopprijs.
Contactuur ons voor een vrijblijvende afspraak op naar 0475/83 48 44 of mail naar [email protected] De indeling per appartement bestaat uit een inkomhal, apart toilet, leef- en eetruimte met luxe keuken, ruime berging, badkamer, dressing en 3 slaapkamers.
Heel hoge muren en veel lichtinval zorgen voor een weidse ruimte ervaring. De binneninrichting van de appartementen is naar keuze. De koper richt, vertrekkende vanuit een kwalitatief basispakket, zijn appartement volledig in naar eigen smaak. Alle appartementen hebben een eigen voordeur, toegankelijk via de passerelle. Een zeer goede akoestische isolatie is voorzien tussen de appartementen in muren en vloeren. De appartementen hebben een E-peil 30 dankzij de thermische isolatie, lucht/water warmtepomp en zonnepanelen.
Kom langs, wij zoeken met jou het beste !

Contacter