Appartement à vendre

6 chambres 310 mètres carrés

Immoweb code : 7147866
Immoweb code : 7147866

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
310 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Goed onderhouden appartementsgebouw rustig gelegen te Oostende-Mariakerke met grote tuin achteraan en inpandige garageboxen.

Dit uiterst lichtrijk appartementsgebouw werd vandaag als het volgt ingedeeld: 2 garageboxen waarvan één uiterste ruim. 2 drieslaapkamerappartementen met terrassen aan de voor- en achterzijde. Op de derde verdieping bevindt zich de zolder die tevens nog plaats maakt voor 2 ruime zolderbergingen.
Stedenbouwkundig mogen er 6 woonentiteiten gecreëerd worden!

Het gelijkvloers maakt plaats voor 2 inpandige garageboxen die telkens voorzien zijn van vernieuwde automatische sectionaal poorten. Daarnaast zijn er nog 3 ruime bergingen op het gelijkvloers achteraan met mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine. Het gelijkvloers heeft toegang tot de volledig ingesloten zongerichte tuin.
Het eerste verdiep werd vandaag ingedeeld als een ruime 3 slaapkamerappartement met een bewoonbare oppervlakte van 120 m². Uiterst lichtrijke en ruime woonkamer, afgewerkt met een kwalitatief laminaat, die toegang biedt tot de terrassen aan de voor- en achterzijde. Vaste trap aanwezig om de zonnige tuin te kunnen bereiken. Gesloten keuken aanwezig waar een spoelbak, dampkap en een elektrisch kookvuur voorzien is. 3 ruime slaapkamers waarvan één voorzien met ingemaakte kasten.2 slaapkamers genieten van een prachtig zicht op de tuin.Badkamer met dubbele lavabomeubel en douche. Videofoon aanwezig. Blanco keuringen elektriciteit!
Het appartement op de tweede verdieping wer

Contacter