Appartement à vendre

246000€

2 chambres 76 mètres carrés

Immoweb code : 8830980
Immoweb code : 8830980

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
76 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Hinojo bestaat uit verschillende luxeappartementen met 2 of 3 slaapkamers met schitterende ver zichten. Alle appartementen hebben schitterende ver zichten, excellente afwerking, luxueuze keuken, vloerverwarming en grote raampartijen die het licht binnenlaten.

Op zoek naar luxe en rust? Dan is Las Colinas zeker en vast iets voor U!
Luxe appartementen met zeezicht te koop gelegen op de meest exclusieve golfbaan van de Costa Blanca!
De luxe appartementen liggen op het hoogste punt van het Golfresort en bieden een panoramisch uitzicht op het bos en de zee. Deze gemeenschap bestaat uit twee gebouwen met in totaal 50 twee en drie slaapkamers luxe appartementen, allemaal op het zuiden en met ruime terrassen.
Alle appartementen hebben hun eigen parkeerplaatsen en berging, met directe toegang met de lift vanuit het huis.
Het eerste blok in de verkoop omvat 25 eenheden in vier verdiepingen, met verschillende modellen van appartementen met 2 en 3 slaapkamers, penthouses met grote solariums en begane grond appartementen met ruime terrassen en tuinen.
De appartementen zijn ruim en ontworpen om te genieten van het leven buiten, en dit met de perfecte combinatie van design en praktische indeling.
Alle appartementen hebben schitterende ver zichten, excellente afwerking, luxueuze keuken, vloerverwarming en grote raampartijen die het licht binnenlaten.

Deze appartementen biedt zijn bewoners een privé gemeenschappelijk zwembad en schitterende aangelegde tuinen met prachtig z

Contacter