Appartement à vendre

499000€

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 9019384

Aperçu

2 chambres
105 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit mooie en zeer goed afgewerkte twee slaapkamerappartement is perfect onderhouden en zeer weinig gebruikt door de huidige eigenaar. Het pand werd destijds bij de opbouw volledig hertekend waardoor de 105m2 bewoonbare oppervlakte optimaal benut worden. Alle ruimten werden met oog voor detail afgewerkt en ver boven de standaard van hoogwaardige materialen voorzien.

Van vloeren, deuren tot sanitair en keuken (volledig geëquipeerd met inductie kookplaat, micromat combi oven, composietblad en extra stopcontacten) werd er gekozen voor een luxe afwerking. De verwarming van het appartement kan op afstand geregeld worden.

In dit appartement werd er overal distributie voorzien en de op maat gemaakte gordijnen zijn elektrisch te bedienen, ook in de slaapkamers. De binnendeuren zijn gelakt en geluidsdempend.

Het appartement is gelegen in de residentie "Baelskaai 20" aan de Hendrik Baelskaai te Oostende en heeft een 100% zuid - west oriëntatie voor alle appartementen gelegen aan de zijde van de kade, zoals dit type appartement.
De zon is de hele dag beschikbaar van 's morgens tot 's avonds.

Dit appartement wordt verkocht inclusief een berging (met stopcontact voor elektrische fiets) op het niveau -1 en desgewenst kan u een grote garagebox afzonderlijk aankopen in het gebouw.

Mocht u interesse hebben in deze unieke aanbieding of u wil het appartement even bezoeken neem dan contact op via 0475/24.59.79 (Lodewijk Van Keymolen) om een afspraak in te plannen.

Contacter