Appartement à vendre

530000€

2 chambres 97 mètres carrés

Immoweb code : 9136803

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
97 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Residentie Askoy, een kleinschalige residentie gebouwd in 2013, ontworpen door architect Benny Govaert van bureau Govaert - Vanhoutte, geniet van een open zicht op het Mijnplein met een perfecte zuid oriëntatie. Bijzonder hier is de moderne warme bouwstijl van het gebouw, de uiterst centrale ligging in het kloppend hart van Oostende en de uitzonderlijke afwerkingsgraad van dit appartement.

Gelegen op de tweede verdieping, is in de inkomhal een ingemaakte vestiaire en een gastentoilet voorzien. De lichtrijke leefruimte is gelegen aan de zuidkant van het gebouw met aansluitend een ruim terras met buitenberging en verplaatsbare zonnewering.
De open keuken, van het merk Bulthaup, is tijdloos mooi, biedt veel op maat gemaakte kastruimte en is kwalitatief uitgerust met alle nodige toestellen. Aansluitend is een berging aanwezig met ingemaakte kast en aansluiting voor wasmachine.
De twee slaapkamers zijn gelegen aan de noordzijde van het appartement. Aan de kleine slaapkamer grenst het balkon. Beide slaapkamers zijn voorzien van maatwerk. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en een ruime inloopdouche.

Bijkomstig beschikt dit appartement over een privatieve kelderberging en een ruime gemeenschappelijke fietsenberging.
Optioneel kan een garagebox worden aangekocht, gelegen onder het Mijnplein.

Vraag vrijblijvend uw bezoek aan voor dit pareltje.

Contacter