Appartement à vendre

270175€

2 chambres 101 mètres carrés

Immoweb code : 9005884
Immoweb code : 9005884

Aperçu

2 chambres
101 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Denk je eraan je eerste appartement of woning aan te kopen? Of denk je eraan je huidige woonst te verkopen in ruil voor een gloednieuw project? Dan kom jij mogelijks in aanmerking voor deze verlaagde 6% BTW-regeling. We bekijken graag samen of deze regeling ook voor u geldt.

Res. Jolly situeert zich in de Stationsstraat, net tegenover het “Sint-Hubertuscollege” en links van de interieurwinkel ‘De Lorijn”.Op deze prachtige locatie gaan wij 2 gebouwen naast elkaar realiseren. Het perceel wordt aan de achterzijde begrensd door de Dommel en het groen dat reeds aanwezig is, wordt opgewaardeerd en verder aangevuld zodat een mooi park bekomen wordt. Er komen 34 stijlvolle, energiezuinige appartementen met 2 & 3 slaapkamers + ruime terrassen. Alle wagens parkeren in de ruime ondergrondse parking. De appartementen kunnen afgewerkt worden conform uw eigen smaak & budget. U kan onze lastenboeken digitaal terugvinden op www.vandenboerconcept.be waar naast de uitleg ook de afwerkingsbudgetten voorzien zijn. Er wordt gewerkt met ATAG keukentoestellen.

De appartementen zijn allemaal voorzien van privatieve zonnepanelen en behalen de BEN-norm ( Bijna Energie Neutraal ). Er wordt vloerverwarming voorzien en de plafonds zijn 2,6 hoog.

Er zijn 26 appartementen verkocht.

Contacter