Appartement à vendre

181000€

Immoweb code : 9204486

Aperçu

Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een luxe nieuwbouw appartement met alles voorzien. Een ruim terras waarvan u een prachtig zeezicht over de Mar Menor heeft en de slaapkamers geven zicht over de zoutmeren Las Salinas de Marchamalo.

Het complex is van alles voorzien, van zwembad, spa, fitness ruimte ,.... Ook zijn er sport faciliteiten en een volleybal veld. Het ontwerp gaat compleet op in de omgeving en door een hoge kwaliteit bouw materiaal geeft dit een hele elegante en stijlvolle uitstraling.

Deze nieuwe appartementen hebben een moderne stijl en zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt. Er is keuze uit modellen met 2 of met 3 slaapkamers + beide met een eigen parkeerplaats.

Dit appartementen complex is gelegen aan de Mar Menor, een lagune aan de Costa Calida, en staat bekent als een rustige omgeving, waar men met ideale weersomstandigheden het hele jaar door kan rusten en zich ontspannen. Gebouwd naast het kleine plaatsje Playa de Honda heeft u alles op loop en fiets afstand beschikbaar zoals winkels en restaurants. Ook op fiets afstand gelegen is het authentieke vissers dorpje Cabo de Palos waar u van alles kunt vinden. En als u echt nog iets anders nodig heeft is de stad Cartagena binnen 15 minuten rijden.

Deze appartementen zijn gelegen tegenover het nationaal natuurpark Calblanque aan de voet van La Manga, ideaal om te fietsen en te wandelen.
Dit stukje Spanje is nog ongerept waardoor u de originele sfeer van Spanje kan ontdekken!

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer inf

Contacter