Appartement à vendre

1 chambre 52 mètres carrés

Immoweb code : 11169846
Immoweb code : 11169846

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
52 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. The Oak House - Waar wonen ook genieten is... The Oak House is een uniek project in het centrum van Averbode en telt 18 appartementen verdeeld over 2 gebouwen.
De appartementen zijn speels, maar modern en bieden leuke tuinen en dakterrassen met het oog op de nodige privacy en zonlicht.
Er wordt gebruik gemaakt van exclusieve eigentijdse materialen van hoogstaande kwaliteit waar ook het energiezuinige aspect de nodige aandacht heeft gekregen. De appartementen genieten een BEN-label.
De ondergrondse staanplaatsen voor auto en fiets zijn toegankelijk via een inrit tussen de 2 gebouwen. De parking en berging dient bij aangekocht te worden aan 25.000 euro excl. BTW.

De oppervlaktenvan de appartementen zijn divers. Van compact en gezellig naar veel ruimte en licht. Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.
6% BTW mogelijk! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter