Appartement à vendre

649000€

3 chambres 184 mètres carrés

Immoweb code : 9171752
Immoweb code : 9171752

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
184 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Residentie ¨Abdijbeke§ is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een uitzonderlijke locatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlakbij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille, rustige en verkeersarme locatie palend aan het charmante Frederick Sanderspark in het doodlopende gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne , geraffineerde en verfrissende architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat en dit onder het motto 'Leven En Beleven', met een kwalitatieve/duurzame en hoogwaardige afwerkingsgraad (oa. parketten, Miele-toestellen, enz) met heel wat inspraakmogelijkheid en steeds met mooie en zongerichte terrassen die zorgen voor een unieke buitenbeleving en connectie met de nieuwe groenzones. Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Het hier voorgestelde appartement is een fantastisch 3slk-duplex-appartement van 183,90m² met 2 terrassen (20,77m²)! Er is tevens een mogelijkheid om (optioneel) een lift in het appartement te voorzien. In het project zijn ook heel wat andere appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers beschikbaar, alsook enkele prachtige penthouses.

Contacteer ons voor meer gedetailleerde informatie over

Contacter